Menu Sluiten

Onze Icynene isolatie diensten

De helpende hand van de overheid

Met de online simulator van Mijn VerbouwPremie kunt u snel bepalen welke premies u kunt aanvragen voor uw renovatieproject. Door de beschikbare subsidies zal de totale kost van de renovatie tot 50% lager zijn.

U kunt uw woning renoveren tegen het btw-tarief van 6% als u aan volgende voorwaarden voldoet: Uw woning is ouder dan 10 jaar. Uw woning dient uitsluitend als privéwoning of slechts een 'bijkomstig' gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen.

Kelderisolatie

Een goed geïsoleerde kelder is cruciaal voor het behoud van een comfortabele leefomgeving, vooral tijdens de wintermaanden. Onze kelderisolatiediensten zijn ontworpen om vochtproblemen te verminderen en bij te dragen aan een gezonder en energiezuiniger huis.

Ons team zal de meest geschikte isolatiemethoden selecteren op basis van de specifieke kenmerken van jouw kelder, zoals de constructie, de aanwezigheid van vochtproblemen en jouw isolatievoorkeuren.

Hoe werkt kelderisolatie?

Bij het isoleren van het plafond van een kruipkelder wordt de vloerplaat van de begane grond in feite thermisch geïsoleerd van de kruipkelder eronder. Hierdoor wordt voorkomen dat de vloerplaat warmte afgeeft aan de kruipkelder en vermindert het warmteverlies door geleiding.

Wanneer de vloerplaat niet geïsoleerd is en direct in contact staat met de kruipkelder, kan er warmte worden overgedragen vanuit de vloer naar de kruipkelder, vooral in situaties waarin de kruipkelder niet verwarmd is en aanzienlijk kouder is dan de begane grond. Dit resulteert in warmteverlies vanuit de begane grond naar de kruipkelder, wat extra energie vereist om het binnenshuis comfortabel te houden.

Door het plafond van de kruipkelder te isoleren, wordt deze warmteoverdracht verminderd, waardoor de vloerplaat warmer blijft en er minder warmteverlies optreedt. Dit kan leiden tot energiebesparingen en een verbeterd comfortniveau in huis, vooral in gebieden met koude klimaten of in woningen met slecht geïsoleerde kruipkelders.

Zoldervloerisolatie

Zoldervloerisolatie is een essentiële stap om de energieefficiëntie van jouw huis te verbeteren en de koude winters comfortabeler te maken. Bij Isol-co bieden we professionele zoldervloerisolatiediensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ons team zal de beste isolatiemethode kiezen op basis van factoren zoals de huidige isolatiestatus van jouw zolder, het type dakconstructie en jouw budget. Door zoldervloerisolatie te laten installeren, zorg je voor een effectieve barrière tegen warmteverlies en draag je bij aan lagere
energiekosten

Foto 4-03-2024 om 16.02
Foto 4-03-2024 om 16.03

Thermische isolatie van daken en onderdak

Dakisolatie is een belangrijke investering om de warmte in jouw huis te behouden en energiekosten te verlagen, vooral in de winter. Onze dakisolatiediensten zijn gericht op het bieden van een effectieve thermische barrière die helpt om warmteverlies te minimaliseren en jouw huis comfortabeler te maken, zelfs tijdens de koudste dagen.

Ons team zal de beste isolatiemethoden en materialen selecteren op basis van jouw dakconstructie, isolatiebehoeften en budget

Enkele voordelen van dakisolatie:

Past zich tijdens het uitzetten aan elke vorm aan, kan zelfs op de meest moeilijk te bereiken plaatsen worden gespoten

Hoopt zich niet op, komt niet los (het is uiterst licht)

Vochtdoorlatend, terwijl de luchtstroom van buiten volledig wordt geblokkeerd.

Volledig geurloos , geen giftige uitstoot( klasse A+)

Blijft soepel (volgt de bewegingen van de structuur). Luchtgeluid wordt aanzienlijk verminderd door de soepele honingraatstructuur

Geen voedingswaarde voor bacteriën, insecten of knaagdieren. Er is geen luchtdoorstroming zodat ze zich niet in de isolatie nestelen.

Laat ons jouw huis isoleren, voel het verschil.

Maak gebruik van ons uniek aanbod en vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Profiteer van onze scherpe prijzen en expert advies.

Laat uw droomrenovatie werkelijkheid worden met ons aan boord.